Köpvillkor

Betalning

Klarna

Villkor för Klarnas shoppingtjänst

Villkor för Klarnas Dataskyddsinformation 

Kortbetalning (Stripe)

Kortbetalning sker säkert och direkt via Stripe. Betalningen tjänsten är säker och certifierad enligt PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Secure Socket Layer (SSL) skapar en säker och krypterad förbindelse mellan din dator och betalningsserver Stripe. All överföring sker tryggt utan att obehöriga kan komma åt någon information. Vi lagrar heller aldrig några konto- eller kortuppgifter.

När du gjort din betalning kommer du automatiskt tillbaka till vår webbplats där du får ditt kvitto. Om ditt kort har stöd för 3-D Secure används det för säkrast möjliga kortbetalning.Vid betalning på internet använder Secure Electronic Transaction (SET), som är en internationell säkerhetsstandard för onlinebetalningar.

SET garanterar bland annat att:

    •  Informationen hålls hemlig och inte kan manipuleras.
    • Korrekt belopp dras från kontot.
    • Pengarna blir öveförda till Manorama Design.
  •  

Order

Orderbekräftelse

När du gjort klart din beställning så skickar vi en orderbekräftelse och inloggningsuppgifter till dig via e-post. Via Mitt konto kan du se din orderstatus och historik. Om du inte får någon e-post så kan det bero på att du angett fel e-postadress. Skicka då e-post till info@manormadesign.com

Reklamation

Om du fått en felaktig eller trasig vara så ber vi dig att fyll i returformulär.. Vi står självklart för returfrakten vid en reklamation.

Öppetköp & ångerrätt

Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument rätt att ågra köpet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du skall kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden.

Vid retur

Fyll i returformuläret. Returfrakten bekostas av dig som konsument både vid retur och byte av vara. Skicka gärna varan i samma paket som du fick den i. Lägg med retursedeln.

Frakt & leverans

Fraktombud & Leveransavisering

Vi skickar varor inom Sverige. Leveranstid 3-4 arbetsdagar, skickas till ombud/utlämningsställe (t.ex. ICA-butik) i Sverige. Varorna skickas med vald leveranssätt i kassan.

Leveransavisering om vart du hämtar paketet får du via SMS till din mobil. Om du inte har mobiltelefon så skickar vi brevavisering (tar en dag extra). Du får även ett mail där du kan spåra försändelsen i realtid.

Ej utlöst försändelse

Vi debiterar en kostnad på 100 kr för de kostnader som åsamkats oss – postens fraktavgifter (tur & retur) samt administration – om du inte löser ut det beställda paketet.