Väska inspirerad av den indiska marknaden

Indisk marknad - Manorama Design

Färgstark outfit - indisk totebag , väska, påse - gul

Manorama Design i Indien - marknaden

Hos oss på Manorama Design kan du köpa en väska som är inspirerad av de väskor och påsar som befolkningen i Nandurbar, Indien, använder när de handlar frukt & grönt på marknaden. De finns i flera starka färger och ger dig en härlig färgklick till din outfit. Ta med en väska och använd igen och igen när du shoppar. Smart, miljövänligt & snyggt!

Material till väskorna

Materialet i påsen är nonwoven och är ett slags sammansatt material som liknar vävda tyg. Handtagen är vävda band i plast med ett dekorativt mönster.

Anila – sömmerskan som syr våra väskor

Anila syr väskor

Anila - sömmerska

Det är Anila, som är sömmerska, som syr väskorna. När hon inte tillverkar väskor åt oss så syr hon indiska kläder på beställning.

En väska – många möjligheter

Indisk väska - påse - tote bagVäskorna är i tote bag stil och är perfekta att packa allt vad man kan tänkas behöva ha med sig. Skorna & vattenflaska för träningen. När du småhandlar. Barnens dagiskläder. Eller skolböckerna. Feel free!

Vår webbplats använder cookies för bättre upplevelser. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng